Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 275 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g - popis produktu

Podobně jako americké MRE obsahuje tato vojenská dávka bezplamenný ohřívač. Co se týká srovnání s americkým Meal Ready to Eat je hlavní výhodou potravinového balíčku Arpol přísná kontrola zdravotní nezávadnosti výrobku. Balíčky jsou čerstvé, s dostatečně dlouhou dobou spotřeby Balíček MRE.SET 2 Kuře s rýží a zeleninou 400 g, žitný chléb 50 gCelkové množství energie: 586 kcal Celková hmotnost: 450 gv balíčku se nachází kromě jídel :lžíceosvěžující ubrouseksůlpepřBezplamenový ohřívačsáček s vodou pro ohřívačPoužijte:Pro běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačce a pro případ nouze atd.Výhody:chutné MRE, potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Tento produkt naleznete ve skupině Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Produkt Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g patří do skupiny produktů Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Ohřívače, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g - historie ceny a dostupnosti

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g - další zajímavé produkty

Arpol potravinová dávka MRE set 2, 450g - jak nakoupit nejvýhodnější?