Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 452 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg - popis produktu

Popis: Arpol MRE střelecký balíček. Podobně jako americké MRE obsahuje tato vojenská dávka Bezplamenná ohřívač. Co se týče srovnání s americkým Meal Ready to Eat je hlavní výhodou potravinového balíčku Arpol přísná kontrola zdravotní nezávadnosti výrobku. Balíčky jsou čerstvé, s dostatečně dlouhou dobou spotřeby, zatímco americké MRE mají obvykle neznámé data spotřeby. Vyhovuje vojenským standardům NATOobsah: hlavní chod, polévka, dezert, doplňkyhmotnost hlavního chodu: 400 gvyrobené dle norem EUobsah:Fazolí po bretaňskumasová paštikaSpeciální tvrdé suchary Čokoláda na pití Kondenzované mléko v tuběinstatní čaj Bonbón s vitamínem C 2ksžvýkačka 1ksKávový bonbón 1ks Sada pro ohřívání: palivo 6ks, zápalky, podložkaDržák na plechovku 1ks: Instantní káva, čistá hmotnost 2gCukr 10g x 2kskoření 1kssůl 1ksZvlhčené ubrousky 3ksTabletka na dezinfekci vody 1ks návod k pužitiu do 1 litru vody nejistého původu.Vak na dezinfekci vody 1ksToaletní papír 1mJednorázová zubní kartáček 1kspříbor sadaCelkové množství enegie 1621 kcalSkladujte při teplotě od 4 ° C do 25 ° CPoužijte:Na běžné použití, při rybaření, turistice, stanovačke a pro případ nouze atd ..Výhody:chutné MRE, potravinový balíček, dlouhá záruční doba, vysoká energetická hodnota v jednom balíčku, nenáročné skladování

Tento produkt naleznete ve skupině Zelené potraviny, patří pod značku Arpol, v barevné verzi zelená, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Produkt Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg patří do skupiny produktů Trvanlivé potraviny od značky Arpol, v barevné verzi zelená v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Potraviny, Zelené potraviny, Trvanlivé potraviny
ZnačkaArpol
Barvazelená
E-shopWaragod.cz

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg - historie ceny a dostupnosti

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg - další zajímavé produkty

Arpol potravinová dávka MRE pro střelce, SPZ SH set 1, 1kg - jak nakoupit nejvýhodnější?