ZIMNÍ Vůně Dámske  - 10 ks

ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks

ZIMNÍ Vůně Dámske  - 10 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 141 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks - popis produktu

Nevíte si správně vybrat vůni na Zimu? Nechte se zlákat zimními vůněmi, které jsme pro Vás pečlivě vybírali. Zimní vůně jsou intenzivní a těžší, mají sílu zahřát nás i během těch největších mrazů.Kořeněné vůně vhodné na toto období se neskryje ani pod ten nejtlustší kabát. Pokud rádi experimentujte vyzkoušejte zimní vůně s aromatickým složením v podobě hřejivé vanilky a skořice. Nebojte se sáhnout také po bohatých květinových esencích, které působí velmi elegantně a nadčasově.Vyzkoušejte těchto 10 druhů námi vybraných vůní.Vzorky jsou v objemu 2 ml a ve formě malého rozprašovače. Nabídka vzorků v jednotlivých sadách se mění podle aktuální dostupnosti.Sada obsahuje vzorky PARFÉMŮ:ISSORIA BLANCA ve stylu Mugler AlienISSORIA DENAIA ve stylu Versace Crystal NoirISSORIA GENEVI ve stylu Gabriela Sabatini BoleroISSORIA MELIA ve stylu Mugler AngelISSORIA MUSK ISSORIA ROSAS ve stylu Lancome IdôleISSORIA TEISA ve stylu Issey Miyake A Drop d´IsseyISSORIA TELAI ve stylu Escentric Molecules Escentric 01ISSORIA TEMBY ve stylu Tom Ford Tobacco Vanille ISSORIA VALORA ve stylu Chanel Coco Mademoiselle

Produkt ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku Zag Zodiak, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks - parametry produktu

ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks - historie ceny a dostupnosti

ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks - další zajímavé produkty

ZIMNÍ Vůně Dámske - 10 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?