Elegantní Vůně Dámské - 10ks

Elegantní Vůně Dámské - 10ks

Elegantní Vůně Dámské - 10ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Elegantní Vůně Dámské - 10ks - popis produktu

Jak lépe vyzvednout Vaši grácii a přitažlivost, než s vkusnými elegantními parfémy? Nádherné vůně oplývající dávkou podmanivosti s luxusem, jsou vhodné pro dámu, která si potrpí na kvalitu. Elegantnost, jako součást každé půvabné dámy, dokáže naše vůně vyzvednout ještě více. Aroma sladkosti spolu s jemností květin dotvářejí dokonalý soulad, který může být doplněn i o ostřejší tóny, což dodá parfému výjimečnost a Vám zas zvýrazní Váš ženský temperament. Kombinace tónů v těchto elegantních parfémech tkví v dokonalé harmonii, a proto jsou vhodné pro významné slavnosti, romantické večery ale i na běžné nošení do práce.Abyste si uměli představit, v čem spočívá jejich kouzlo, připravili jsme pro Vás sadu vzorků více parfémů. Tato sada obsahuje 10 kusů vzorků elegantních vůní. Vyzkoušejte naše připravené vzorky a vychutnejte si kouzlo elegance s našimi parfémy, kdy sama uvidíte, že omamnosť těchto vůní zanechá ve Vašem okolí ještě dlouhou vzpomínku. Vzorky jsou v objemu 2 ml a ve formě malého sprejíku s rozprašovačem. Nabídka vzorků v jednotlivých sadách se mění podle aktuální dostupnosti.Sada obsahuje vzorky PARFÉMŮ:ISSORIA ABELE ve stylu Gucci Rush ISSORIA BLANCA ve stylu Thierry Mugler Alien ISSORIA CASILA ve stylu Giorgio Armani Si ISSORIA DULSA ve stylu Lancome La Vie Est Belle ISSORIA FERAIA ve stylu Gucci Rush 2 ISSORIA FEYA ve stylu Gucci Flora By Gucci ISSORIA ILLIS ve stylu Lacoste Pour Femme ISSORIA JAIME ve stylu Givenchy L´Interdit ISSORIA LUELLA ve stylu Dolce&Gabbana The One ISSORIA MONIA ve stylu Bvlgari Omnia Crystalline

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt Elegantní Vůně Dámské - 10ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku Zag Zodiak, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

Elegantní Vůně Dámské - 10ks - parametry produktu

Elegantní Vůně Dámské - 10ks - historie ceny a dostupnosti

Elegantní Vůně Dámské - 10ks - další zajímavé produkty

Elegantní Vůně Dámské - 10ks - jak nakoupit nejvýhodnější?