KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks - popis produktu

Pokud jste milovnicí neobyčejnosti a výraznosti, pak jsou právě kořeněné či pikantní vůně pro Vás jako stvořené. Kořeněné vůně nejsou vždy pro každého. Vynikají svým osobitým a ostrým základem tónů vůní, který z Vás však udělá hotovou královnu.Tyto opravdu nádherné a smyslné vůně jsou v jakési harmonii, kde se setkává ostrost pepře s jemností květin či vanilky, a právě souhra kontrastních tónů vůní je na nich taková podmanivá a přitažlivá. Tyto vábivé vůně jsou pokušením pro šarmantní slečnu, ale i elegantní dámu.Abyste si uměli představit jejich skutečné kouzlo, připravili jsme pro Vás sadu vzorků více parfémů. Tato sada obsahuje 10 kusů vzorků kořeněných - pikantních vůní. Vyzkoušejte naše připravené vzorky a užijte si jejich magickou přitažlivost.Vzorky jsou v objemu 2ml a ve formě malého sprejíku s rozprašovačem. Nabídka vzorků v jednotlivých sadách se mění podle aktuální dostupnosti.Sada obsahuje vzorky PARFÉMŮ:ISSORIA ALICES ve stylu Hugo Boss Alive ISSORIA ELORIA ve stylu Le Labo Santal 33 ISSORIA EMERS ve stylu Tom Ford Fucking Fabulous ISSORIA HALIS ve stylu Tom Ford Black Orchid ISSORIA KAIA ve stylu Carolina Herrera Good Girl Velvet Fatale ISSORIA KIMORA ve stylu Kenzo Jungle L'ElephantISSORIA LILIAR ve stylu Chanel Chance ISSORIA RENNA ve stylu Tom Ford Lost Cherry ISSORIA SHIMA ve stylu Frederic Malle Portrait of a Lady ISSORIA TEMBY ve stylu Tom Ford Tobacco Vanille

Produkt KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Zag Zodiak, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku Zag Zodiak, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks - parametry produktu

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks - historie ceny a dostupnosti

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks - další zajímavé produkty

KOŘENĚNÉ VŮNĚ Dámské - 10ks - jak nakoupit nejvýhodnější?