Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 165 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE - popis produktu

Hledáte pro své děti nové hračky, které je budou nejen bavit, ale také je něčemu naučí? Mají děti rády skládačky a puzzle všeho druhu? Chcete jim tedy nabídnout něco, co bude pro ně nový level? Sáhněte po dřevěném 3D puzzle Villa House, které vypadá velmi neotřele a postaví skládání puzzle na novou úroveň. Děti tak rozvíjí jemnou motoriku, logické myšlení a uvažování, fantazii, a třeba také představivost nebo práci s drobnými překližkami. Celé 3D puzzle můžete také lepit lepidlem, které ale není součástí balení. Na výrobu se využívá kvalitní překližka, která je nesložená a zabalená ve fólii. Jednotlivé dílky z ní musíte jednoduše vymáčknout a to podle návodu, který najdete v balení. Díky tomu vytvoříte příjemné dřevěné hračky, které si vaše děti zamilují. Dřevěné 3D puzzle je určeno pro děti od 3 let věku, pro kluky i pro holky. Splňuje všechny normy Evropské unie a děti si mohou jednotlivé dílky vybarvit nebo ozvláštnit přesně podle své fantazie. Pořiďte dětem moderní hračky, které si zamilují. Specifikace produktu: Vhodné od 3 let Kvalitní zpracování Možnost slepení

Produkt Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Woodcraft construction kit, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Woodcraft construction kit, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE - parametry produktu

DruhBudovy
MateriálDřevo
ObtížnostLehká
TypPuzzle
Vhodné od3 let
KategorieHračky, Puzzle, Hračky pro děti, Dřevěné hračky
ZnačkaWoodcraft construction kit
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE - historie ceny a dostupnosti

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE - další zajímavé produkty

Woodcraft construction kit Dřevěné 3D puzzle VILLA HOUSE - jak nakoupit nejvýhodnější?