Ultra (6 čoček) #158507

Ultra (6 čoček) #158507

Ultra (6 čoček) #158507

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ultra (6 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Ultra (6 čoček):Je pro vás těžké najít kontaktní čočky, které by splňovaly nároky na kvalitu, spolehlivost i vaše pohodlí? Vyzkoušejte sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb. Sférické čočky jsou využívány pro korekci základních očních vad a po celé své ploše poskytují stejnou dioptrickou korekci. S nejnovějšími technologiemi budete mít po celodenním nošení čoček pocit svěžích a odpočatých očí. Tyto měsíční kontaktní čočky jsou vhodné pro nošení po dobu 30 dnů od otevření blistru. Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou součástí řady Ultra. Používání tohoto typu je povoleno až od 15 let věku. Balení obsahuje 6 kontaktních čoček Bausch&Lomb. Hlavní přednosti kontaktních čoček Ultra (6 čoček) Sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou zárukou ostrého vidění i spolehlivosti a pohodlí při jejich nošení Měsíční kontaktní čočky jsou speciálně vyrobeny na 30denní nošení Oči dostanou 163DK/t prostupnost potřebného kyslíku K výrobě slouží samfilcon A Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou součástí řady Ultra Jejich používání není vhodné pro osoby mladší 15 let V balení na vás bude čekat 6 kontaktních čoček Bausch&Lomb Pohodlné nošení kontaktních čoček Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou v souladu s nejvyššími zdravotními standardy. Prodyšnost je jednou z klíčových vlastností, které umožňují pohodlné nošení kontaktních čoček. K očím se tak dostane 163DK/t prostupnost potřebného kyslíku. Výrobce pro jejich výrobu vybral samfilcon A. Kontaktní čočky Bausch&Lomb vám nabídnou úplně nový úhel pohledu na život. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 46 %

Produkt Ultra (6 čoček) #158507 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Ultra (6 čoček) - parametry produktu

Ultra (6 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Ultra (6 čoček) - další zajímavé produkty

Ultra (6 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?