Ultra ONEday (30 čoček)

Ultra ONEday (30 čoček)

Ultra ONEday (30 čoček)

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ultra ONEday (30 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Ultra ONEday (30 čoček):Rádi byste našli kvalitní čočky, které splní nároky na dokonalé vidění a budou spolehlivé i pohodlné na nošení? V tom případě by vám mohly vyhovovat sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb. Sférické čočky se používají při běžných očních vadách, protože poskytují stejnou dioptrickou korekci po celé své ploše. S nejmodernějšími technologiemi budou mít nositelé svěží oči i při celodenním nošení. Tyto jednodenní kontaktní čočky jsou vhodné pouze pro jednorázové nošení po dobu jednoho dne. Kontaktní čočky Bausch&Lomb náleží do řady Ultra. Mohou je používat pouze osoby starší 15 let. V balení se nachází 30 kontaktních čoček Bausch&Lomb. Zásadní přednosti kontaktních čoček Ultra ONEday (30 čoček) Sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou zárukou ostrého vidění i spolehlivosti a pohodlí při jejich nošení Jednodenní kontaktní čočky jsou použitelné na jeden den nošení Oči tak získají 134DK/t přístup potřebného kyslíku Jejich materiálem je kalifilcon A Pro snadnější manipulaci jsou opatřeny jemným barevným nádechem Kontaktní čočky Bausch&Lomb náleží do řady Ultra Nejsou vhodné pro osoby mladší 15 let V balení najdete 30 kontaktních čoček Bausch&Lomb Nošení kontaktních čoček s maximálním pohodlím Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou spolehlivé v oblasti péče o zdraví vašich očí. Prodyšné kontaktní čočky umožňují očím dýchat a přispívají k pohodlnému nošení. Oči tak dostanou 134DK/t přístup potřebného kyslíku. K jejich výrobě posloužil kvalitní materiál, jako je kalifilcon A. Slabý barevný nádech ulehčuje manipulaci před nasazením. Toto zabarvení není při nasazené čočce navenek nijak viditelné. Kontaktní čočky Bausch&Lomb vám umožní vidět svět z jiné perspektivy. Priemer: 14,2 mm Obsah vody: 55 %

Produkt Ultra ONEday (30 čoček) patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Ultra ONEday (30 čoček) - parametry produktu

Ultra ONEday (30 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Ultra ONEday (30 čoček) - další zajímavé produkty

Ultra ONEday (30 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?