Proclear (6 čoček) #4406695

Proclear (6 čoček) #4406695

Proclear (6 čoček) #4406695

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Proclear (6 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Proclear (6 čoček): Měsíční hydrogelové kontaktní čočky Proclear vynikají zejména svým unikátním složením. Užité materiály a kombinace moderních technologií zajišťuje, že i uživatelé trpící syndromem suchého oka budou příjemně potěšeni poskytovaným pohodlím a vždy dostačující vlhkostí.  Hlavní přednosti kontaktních čoček Proclear (6 čoček)Specifické materiálové složení vhodné pro nositele trpící syndromem suchého okaKombinace hydratační technologie Proclear a hydrofilní ochranné vrstvy brání usazování nečistotPerfektně udržují vlhkost a zajistí pohodlí i při dlouhodobém nošeníMěkké kontaktní čočky určené pro denní nošení Jsou tyto čočky určeny právě pro vás? Hledám čočky s měsíční výměnou pro denní užíváníTrpím syndromem suchého oka nebo mi nevyhovují jiné typy méně kvalitních čoček Proclear od společnosti CooperVisionSpolečnost CooperVision si zakládá na zodpovědném přístupu ke svým zákazníkům, kterým poskytuje ty nejlepší nástroje pro péči o zrak. Uvědomuje si, že kvalitní kontaktní čočky musí poskytovat nejen vynikající vidění, ale také pohodlí a jistotu. Chápe jedinečnost každého uživatele a specializuje se nejen na běžné, ale také náročnější korekce zraku. Značka CooperVision je garancí špičkové kvality a moderních inovací - dnes, zítra i v budoucnosti. Upozornění:Pokud jste tyto kontaktní čočky nikdy nepoužívali, nedoporučujeme jejich zakoupení bez předchozí odborné zkušební aplikace a konzultace s očním specialistou. 

Produkt Proclear (6 čoček) #4406695 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní čočky, vyrábí jej značka CooperVision, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Měsíční čočky, patří značce CooperVision, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Proclear (6 čoček) - parametry produktu

Proclear (6 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Proclear (6 čoček) - další zajímavé produkty

Proclear (6 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?