Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) #4407116

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) #4407116

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) #4407116

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček):Sháníte kvalitní kontaktní čočky, které vám poskytnou nejen vynikající vidění, ale také pohodlí a jistotu? Doporučíme vám sferické kontaktní čočky Alcon. Sférické čočky poskytují konzistentní dioptrickou korekci po celé ploše a jsou ideální pro korekci běžných zrakových vad. S nejmodernějšími technologiemi budou mít nositelé svěží oči i při celodenním nošení. Tyto měsíční kontaktní čočky se nosí 30 dnů od otevření blistru, poté je doporučena jejich výměna za nový pár. Kontaktní čočky Alcon jsou součástí řady Air Optix. Pro bezpečné používání tohoto typu je vyžadován minimální věk 15 let. V balení najdete 6 kontaktních čoček Alcon. Klíčové vlastnosti kontaktních čoček Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) Sferické kontaktní čočky Alcon zaručují ostré vidění a jsou i dostatečně pohodlné na nošení Měsíční kontaktní čočky vás budou doprovázet na každém kroku po celých 30 dnů Oči budou mít 175DK/t přístup potřebného kyslíku Jejich materiálem je lotrafilcon A Kontaktní čočky Alcon jsou součástí řady Air Optix Nejsou vhodné pro osoby mladší 15 let Balení obsahuje 6 kontaktních čoček Alcon Komfortní nošení kontaktních čoček Kontaktní čočky Alcon věnují pozornost zdraví vašich očí. Pohodlné nošení kontaktních čoček je zaručeno díky vysoké prodyšnosti. K očím se tak dostane 175DK/t přístup potřebného kyslíku. Výrobce pro jejich výrobu vybral lotrafilcon A. Kontaktní čočky Alcon vám nabídnou úplně nový úhel pohledu na život. Priemer: 13,8 mm Obsah vody: 24 %

Produkt Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) #4407116 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Alcon, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) - parametry produktu

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) - další zajímavé produkty

Air Optix Night&Day Aqua (6 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?