Biofinity (6 čoček) #4406701

Biofinity (6 čoček) #4406701

Biofinity (6 čoček) #4406701

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 486 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Biofinity (6 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Biofinity (6 čoček): Biofinity jsou čočky určené pro každodenní používání po dobu jednoho měsíce. Při jejich výrobě byl použit moderní silikon hydrogel, vykazující skvělou propustnost kyslíku i vysoký a stabilní obsah vody. Díky těmto vlastnostem lze po poradě s lékařem kontaktní čočky Biofinity využívat také pro kontinuální nošení. To znamená, že čočky lze nosit po dobu 29 nocí a 30 dnů. Biofinity jsou rovněž jedny z nejzdravějších čoček na trhu. Hlavní přednosti kontaktních čoček Biofinity (6 čoček), 14 mmPro výrobu čoček byl použit inovativní silikon hydrogelČočky Biofinity mají skvělou propustnost kyslíku a udržují si stabilní a vysoký obsah vodyVynikající kvalita viděníPohodlné nošení kontaktních čoček BiofinitySpolečnost CooperVision si zakládá na zodpovědném přístupuV balení naleznete 6 kontaktních čočekPro kontinuální nošení (tzn. maximálně po dobu 29 nocí a 30 dnů)Měsíční plánovaná výměna čoček BiofinityKontaktní čočky Biofinity vám zajistí dlouhotrvající pohodlí díky materiálu silikon hydrogel. Hlavním úkolem silikon hydrogelu je zajistit prostupnost pro kyslík. Měsíční plánovaná výměna je v kombinaci s perfektním viděním zárukou naprosté spokojenosti. Pohodlné nošení kontaktních čoček BiofinityČočky Biofinity zůstávají vždy vlhké, aby se co nejpříjemněji nosily.Technologie AquaformKontaktní čočky Biofinity se velmi příjemně nosí díky speciální technologii Aquaform, která udržuje čočky přirozeně vlhké.Kontaktní čočky Biofinity vynikají vysokou prodyšnostíKontaktní čočky Biofinity vám zajistí vynikající kvalitu vidění jak pro krátkozraké, tak i pro dalekozraké. Mezi hlavní přednosti kontaktních čoček Biofinity patří bezesporu jejich vysoká prodyšnost, díky čemuž mohou vaše oči dýchat. Očím je tak umožněn 100% přístup potřebného kyslíku.Jsou čočky Biofinity určeny právě pro vás? Hledám čočky s měsíční výměnou pro každodenní používáníChci čočky používat kontinuálněMám zodpovědný přístup ke zdraví mých očíČočky Biofinity od společnosti CooperVisionSpolečnost CooperVision si zakládá na zodpovědném přístupu ke svým zákazníkům, kterým poskytuje ty nejlepší nástroje pro péči o zrak. Uvědomuje si, že kvalitní kontaktní čočky musí poskytovat nejen vynikající vidění, ale také pohodlí a jistotu. Chápe jedinečnost každého uživatele a specializuje se nejen na běžné, ale také náročnější korekce zraku. Značka CooperVision je garancí špičkové kvality a moderních inovací - dnes, zítra i v budoucnosti.  Upozornění:Pokud jste tyto kontaktní čočky nikdy nepoužívali, nedoporučujeme jejich zakoupení bez předchozí odborné zkušební aplikace a konzultace s očním specialistou. Možnost kontinuálního nošení je vždy nutno konzultovat s očním specialistou. Chraňte své oči. 

Produkt Biofinity (6 čoček) #4406701 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka CooperVision, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Biofinity (6 čoček) - parametry produktu

Biofinity (6 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Biofinity (6 čoček) - další zajímavé produkty

Biofinity (6 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?