The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 539 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital - popis produktu

Herní doplněk The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital: V nejnovějším rozšiřujícím balíčku ovládnou The Sims 4 ikonické postavy ze Star Wars. Zda se přikloníte na temnou, či světlou stranu Síly, bude záležet pouze na vás a vašem simovi. Objevte se simíky svět Star Wars Na simíky čekají v The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu Xbox výzvy, díky jejichž splnění získají přístup k novým oblečkům nebo k vesmírné stíhačce. Taste světelný meč!Ale nebude to tak jednoduché! Na výrobu světelného meče potřebujete dostatečné množství kyber krystalů a také rukojeť. Jakmile však bude váš simík v rukou pevně svírat tuto zbraň, stačí najít rovnocenného soupeře a souboj může začít.  Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Praktický pomocník do každé rodiny V The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu Xbox si můžete kromě světelného meče pořídit a následně plně upravit vlastního droida. Tento praktický robot vám pomůže při plnění misí, kde dokáže například odlákat nepřátele. Můžete si ho navíc vzít i domů, kde vám bude dělat společnost. Seznamte se s místními obyvateli a získejte cenná přátelství. Procestujte planetu Batuu a objevte všechna její zákoutí. The Sims 4 – Star Wars Bundle XboxPokud se tedy plánujete vrhnout do světa The Sims 4 ve stylu Star Wars, The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu Bundle bude pro vás ideální volbou.

Tento produkt naleznete ve skupině Herní konzole, patří značce Microsoft, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky Microsoft, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na PC, patří značce Microsoft, v nabídce prodejce Alza.cz.

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital - parametry produktu

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital - historie ceny a dostupnosti

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital - další zajímavé produkty

The Sims 4: Star Wars - Výprava na Batuu - Xbox Digital - jak nakoupit nejvýhodnější?