Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 43 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - popis produktu

Herní doplněk Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL: 68% LEGO Hobit je skvělá hra, která baví. Zajímavý příběh, atmosféra filmu a velký svět koexistující se starými řešeními hry a známými problémy.  Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Battle Pack DLCVe Středozemi, kde všude číhá nebezpečí jistě oceníte tento bitevní balíček. The Battle Pack obsahuje nejrůznější zbraně a předměty, jako například brnění z Mithrilu. Pro hraní je zapotřebí vlastnit plnou hru LEGO Hobbit. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorAMD nebo Intel Quad Core pracující na 4 * 2600 MHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850DirectX11RAM4 GBHDD10 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP SP3 / Windows Vista / 7 / 8ProcesorAMD Athlon 64 X2 EE 3800+ (2 * 2000 Mhz)GrafikaNVIDIA GeForce 7600 GS or ATI Radeon X1950 ProDirectX10RAM2 GBHDD10 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky

Tento produkt naleznete ve skupině Herní konzole, patří značce WARNER BROS, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL patří do skupiny produktů PC hry, je v nabídce značky WARNER BROS, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hry na PC, patří značce WARNER BROS, v nabídce prodejce Alza.cz.

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - parametry produktu

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - historie ceny a dostupnosti

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - další zajímavé produkty

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL - jak nakoupit nejvýhodnější?