Sušené mango plátky natural 1000 g

Sušené mango plátky natural 1000 g

Sušené mango plátky natural 1000 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sušené mango plátky natural 1000 g - popis produktu

Sušené mango plátky natural Přírodní sušené mango nakrájené na plátky, s charakteristickou exotickou vůní, bohatou šťavnatou a sladkou chutí. Je ideální pro rychlou svačinu, pokud jste právě dostali chuť na něco sladkého. Sušené plátky manga jsou lahodnou pochoutkou, která si zachovává sladkou chuť a vůni čerstvého ovoce. Příprava sušených plátků zahrnuje odstranění vody z čerstvého manga, čímž se konzervují jeho chutě a také živiny. Tento proces umožňuje vytvořit chuťově koncentrovaný produkt, který je skvělou volbou jako lehká a chutná svačinka nebo přísada do různých receptů, do müsli, smoothie, koláčů, muffinů nebo dalších dezertů a jídel, které chcete obohatit o sladkou chuť a příjemnou lehkou vůni. Sušené plátky manga jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Obsahují významné množství vitaminu A, C a E, antioxidantů, vlákniny a minerálů, což z nich činí výbornou volbu pro zdravé stravování. Vitamin A je důležitý pro zdraví očí a pokožky,vitamín C posiluje imunitní systém a vitamín E chrání buňky před poškozením. Antioxidanty v mangu pomáhají bojovat proti volným radikálům a snižují riziko vzniku chronických onemocnění. Kromě toho obsahují sušené plátky manga také vlákninu, která podporuje zdravé trávení a reguluje hladinu cukru v krvi. Minerály, jako je draslík, hořčík a měď, jsou také obsaženy v tomto exotickém ovoci, což přispívá ke správné funkci svalů, nervového systému a srdce. Konzumace sušených plátků manga je výborný způsob, jak doplnit svůj jídelníček o důležité vitamíny, minerály a antioxidanty a přidat do ní exotickou chuť a sladkost tohoto tropického ovoce. Použití Sušené plátky manga můžete jíst samotné jako lahodnou pochoutku nebo je můžete přidat do různých pokrmů. Mohou být součástí snídaně v müsli nebo cereáliích, pečiva, koláčů, muffinů nebo dezertů, Nebo je můžete použít ve slaných pokrmech, jako jsou saláty nebo marinády.

Produkt Sušené mango plátky natural 1000 g patří do skupiny produktů Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Sušené mango plátky natural 1000 g - parametry produktu

Sušené mango plátky natural 1000 g - historie ceny a dostupnosti

Sušené mango plátky natural 1000 g - další zajímavé produkty

Sušené mango plátky natural 1000 g - jak nakoupit nejvýhodnější?