Sušené jablko natural 1000 g

Sušené jablko natural 1000 g

Sušené jablko natural 1000 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sušené jablko natural 1000 g - popis produktu

Sušené jablko natural Přírodní sušená jablka nakrájená na plátky, s charakteristickou vůní, bohatou šťavnatou a sladkou chutí. Sušená jablka jsou ideální jako zdravá a rychlá svačinka, při které si nemusíte dávat velký pozor, pokud jste právě dostali chuť na něco sladkého. Sušené plátky jablka jsou lahodnou pochoutkou, která si zachovává sladkou chuť a vůni čerstvého ovoce. Příprava sušených plátků zahrnuje odstranění vody z čerstvých jablek, čímž se konzervují jejich chutě a také živiny. Tento proces umožňuje vytvořit chuťově koncentrovaný produkt, který je skvělou volbou jako lehká a chutná svačinka nebo přísada do různých receptů, do müsli, smoothie, koláčů, muffinů nebo dalších dezertů a jídel, jako jsou saláty, marinády či sladkokyselé omáčky, které chcete obohatit o sladkou chuť a příjemnou lehkou vůni. Sušená jablka jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a antioxidantů. Obsahují vitamín C, který podporuje imunitní systém a chrání buňky před poškozením. Kromě toho obsahují vitamín A důležitý pro zdraví očí a pokožky, jakož i vitamíny skupiny B, které zlepšují energetický metabolismus a fungování nervového systému. Draslík obsažený v sušených jablkách je důležitý pro zdraví srdce a svalů. Vláknina v sušených jablkách podporuje zdravé trávení a reguluje hladinu cukru v krvi. Sušená jablka navíc obsahují antioxidanty, které chrání buňky před poškozením a podporují celkové zdraví organismu. Díky svému sladkému a ovocnému charakteru je jablko ideální alternativou ke sladkostem s vysokým obsahem přidaného cukru, a to i přesto, že samo cukr obsahuje. Kromě toho však nabízí spoustu jiných živin. Sušené jablko si i po procesu sušení zachovává většinu svých vitamínů a minerálů, včetně vitamínu C a draslíku. Použití Sušené plátky jablka můžete jíst samotné jako lahodnou pochoutku nebo je můžete přidat do různých pokrmů. Mohou být součástí snídaně v müsli nebo cereáliích, pečiva, koláčů, muffinů nebo dezertů. Nebo je můžete použít ve slaných pokrmech, jako jsou saláty nebo marinády.

Produkt Sušené jablko natural 1000 g patří do skupiny produktů Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Sušené jablko natural 1000 g - parametry produktu

KategorieSušené ovoce
ZnačkaBioruža
E-shopBioruze.cz

Sušené jablko natural 1000 g - historie ceny a dostupnosti

Sušené jablko natural 1000 g - další zajímavé produkty

Sušené jablko natural 1000 g - jak nakoupit nejvýhodnější?