Sušená meruňka plátky natural 500 g

Sušená meruňka plátky natural 500 g

Sušená meruňka plátky natural 500 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sušená meruňka plátky natural 500 g - popis produktu

Sušená meruňka plátky natural Přírodní sušená meruňka nakrájená na plátky, s charakteristickou vůní, bohatou šťavnatou a sladkou chutí. Je ideální na rychlou svačinku, pokud jste právě dostali chuť na něco sladkého. Sušené plátky meruňky jsou lahodnou pochoutkou, která si zachovává sladkou chuť a vůni čerstvého ovoce. Příprava sušených plátků zahrnuje odstranění vody z čerstvé meruňky, čímž se zachová její chuť i živiny. Tento proces umožňuje vytvořit chuťově koncentrovaný produkt, který je skvělou volbou jako lehká a chutná svačinka nebo přísada do různých receptů, do müsli, smoothie, koláčů, muffinů nebo dalších dezertů a jídel, které chcete obohatit o sladkou chuť a příjemnou lehkou vůni. Meruňky jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a vlákniny, což z nich činí výbornou volbu pro zdravou stravu. Obsahují vitamin A, který je důležitý pro zrak a imunitní systém, a vitamín K, který podporuje zdraví kostí. Kromě toho jsou meruňky bohaté také na antioxidanty, které chrání buňky před poškozením. Vláknina obsažená v sušených meruňkách je prospěšná pro trávicí systém, protože pomáhá regulovat trávení a udržovat zdravou hladinu cukru v krvi. Kromě toho může vláknina pomoci také při kontrole hmotnosti a snížení rizika onemocnění srdce. Vychutnejte si lahodnou chuť a oceňte výživovou hodnotu sušených meruněk jako součást vyvážené a zdravé stravy. Pro svou sladkou chuť a bohatství živin jsou oblíbenou volbou pro všechny milovníky ovoce. Díky svému sladkému a ovocnému charakteru jsou meruňky ideální alternativou ke sladkostem s vysokým obsahem přidaného cukru, a to i přesto, že samy cukr obsahují. Kromě toho však nabízejí mnoho dalších živin. Použití Sušené plátky meruňky můžete jíst samotné jako lahodnou pochoutku nebo je můžete přidat do různých pokrmů. Mohou být součástí snídaně v müsli nebo cereáliích, pečiva, koláčů, muffinů nebo dezertů. Nebo je můžete použít ve slaných pokrmech, jako jsou saláty nebo omáčky.

Produkt Sušená meruňka plátky natural 500 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Sušená meruňka plátky natural 500 g - parametry produktu

KategorieSušené ovoce
ZnačkaBioruža
E-shopBioruze.cz

Sušená meruňka plátky natural 500 g - historie ceny a dostupnosti

Sušená meruňka plátky natural 500 g - další zajímavé produkty

Sušená meruňka plátky natural 500 g - jak nakoupit nejvýhodnější?