Lyofilizované mango plátky 100 g

Lyofilizované mango plátky 100 g

Lyofilizované mango plátky 100 g

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lyofilizované mango plátky 100 g - popis produktu

Lyofilizované mango plátky Lyofilizované mango plátky jsou lahodnou a zdravou alternativou k čerstvému ovoci, která se vyznačuje intenzivní chutí a zachováním všech přírodních vlastností manga. Tento proces odstraňuje vodu z čerstvého manga za nízké teploty, což zachovává jeho chuť, vůni a výživné hodnoty. Lyofilizované mango plátky mají mnoho využití: Snack: Lyofilizované mango plátky jsou skvělou volbou pro rychlou a zdravou svačinu. Jsou lehké, přenosné a není potřeba je chladit, což z nich dělá ideální svačinu na cesty, do práce nebo do školy. Přídavek do cereálií: Přidejte lyofilizované mango plátky do svých oblíbených cereálií nebo müsli pro přidanou sladkost, texturu a výživu. Jsou skvělým způsobem, jak obohatit snídani o přírodní sladkost a exotickou chuť manga. Do smoothies: Lyofilizované mango plátky lze snadno přidat do smoothies pro přidanou chuť a vitamínový přínos. Stačí je přidat do mixéru spolu s dalšími ingrediencemi a mixovat do hladké konzistence. Přísada do dezertů: Lyofilizované mango plátky mohou být použity jako přísada do různých dezertů, jako jsou například muffiny, sušenky, dorty nebo zmrzliny. Dodávají jim příjemnou sladkost a exotickou chuť manga. Dekorace: Lyofilizované mango plátky mohou být použity jako dekorace na dortech, zákuscích nebo jiných dezertech pro přidanou barevnost a atraktivitu. Jsou ideální pro zdobení díky své jasně oranžové barvě a přírodnímu vzhledu. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota: 1 301 kJ / 311 kcal Tuky: 2,7 g z toho nasycených: 0,6 g Sacharidy: 67,9 g z toho cukry: 7,3 g Vláknina: 9,2 g Bílkoviny: 3,3 g Sůl: 0,0 g

Produkt Lyofilizované mango plátky 100 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lyofilizované ovoce od značky Bioruža v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Lyofilizované mango plátky 100 g - parametry produktu

Lyofilizované mango plátky 100 g - historie ceny a dostupnosti

Lyofilizované mango plátky 100 g - další zajímavé produkty

Lyofilizované mango plátky 100 g - jak nakoupit nejvýhodnější?