Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 829 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý - popis produktu

Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý TV stolek Eilis je ideálním řešením pro váš televizor a zároveň vám zkrášlí váš domov a celý obývací pokoj. Zamilujete si jej nejen pro jeho vzhled, ale také pro prostor, který nabízí k odkládání vašich drobností. Čtveřice výrazných hnědých nohou podtrhuje jeho celkový vzhled a zajistí jeho stabilitu na jakémkoli povrchu. Dokonalá barevná kombinace je snadno kombinovatelná s dalšími doplňky a nábytkem, bez problémů ji začleníte do rozličných stylů interiéru. Praktický otvor v zadní části usnadňuje vedení kabelů. Stolek nabízí dostatek úložného prostoru, ke kterému se snadno dostanete otevřením dvířek směrem dolů. Eilis je originálním a velmi nápaditým kouskem, který určitě nikdo nepřehlédne. Rozměr: 180cm x 48,6cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: hnědá, bílá

Produkt Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii TV stolky pod televizor, vyrábí jej značka Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý - parametry produktu

Hmotnost32 kg
Délka180 cm
Šířka35 cm
Výška49 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieOřechy, TV stolky, Televizory, TV stolky pod televizor
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový TV stolek Eilis 180 cm ořech bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?