Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 989 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice - popis produktu

Designová TV sestava Bazyli borovice TV sestava Bazyli je ideálním řešením pro váš televizor a zároveň vám zkrášlí váš domov a celý obývací pokoj. Můžete se tak těšit na nerušené sledování vašich oblíbených pořadů. TV stolek disponuje uzavřeným i otevřeným úložným prostorem. Naleznete zde prostor se dvěma dvířky, kam můžete uložit vše, co nechcete mít na očích. Regál nabízí dostatek místa na dekorace, ale také na předměty, které chcete mít vždy po ruce. Dokonalá barevná kombinace je snadno kombinovatelná s dalšími doplňky a nábytkem, bez problémů ji začleníte do rozličných stylů interiéru. Sestavu Bazyli můžete postavit volně do prostoru a vytvořit si stylové místo k odpočinku podle svých představ. Rozměr - stolek: 150cm x 47cm x 40cm (š x v x h)Rozměr - regál: 2x 50cm x 180cm x 35cm (š x v x h)Materiál: melaminová deska, kovTloušťka: 18mmBarva: hnědá, černá

Produkt Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii TV stolky pod televizor, vyrábí jej značka Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice - parametry produktu

Hmotnost71 kg
Délka150 cm
Šířka40 cm
Výška47 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieTV stolky, Televizory, TV stolky pod televizor
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová TV sestava Bazyli borovice - jak nakoupit nejvýhodnější?