Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 889 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech - popis produktu

Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech Designový TV stolek Asher v jemně orientálním stylu se stane skutečnou ozdobou vaší domácnosti. Praktickým prvkem stolku je úložný prostor, který se nachází ve dvou otevřených přihrádkách a za dvířky. Dekorativní rukojeti usnadňují jejich manipulaci a přidávají na celkovém orientálním vzhledu. Dokonalá barevná kombinace je snadno kombinovatelná s dalšími doplňky a nábytkem, bez problémů ji začleníte do rozličných stylů interiéru. Patice nohou podtrhuje jeho celkový vzhled a zajistí jeho stabilitu na jakémkoli povrchu. TV stolek Asher je dokonalým spojením funkčnosti, elegantního vzhledu a z vašeho televizního koutku vytvoří reprezentativní místo. Rozměr: 180cm x 46,2cm x 29,5cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmVýška nohou: 20cmBarva: hnědá, zelená

Produkt Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech - parametry produktu

Hmotnost25 kg
Délka180 cm
Šířka30 cm
Výška46 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieOřechy, TV stolky
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech - další zajímavé produkty

Sofahouse Designový TV stolek Asher 180 cm vzor ořech - jak nakoupit nejvýhodnější?