Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak - popis produktu

Designová TV sestava Jacinda teak TV sestava Jacinda je ideálním řešením pro váš televizor a zároveň vám zkrášlí vaši domácnost a celý obývací pokoj. Sestava nabízí praktické uspořádání úložného prostoru v podobě polic a skříněk za výklopnými dvířky, která jsou v moderním provedení bez úchytek. Kromě dostatečně velké plochy na televizi je zde vytvořeno i místo pro uložení zařízení. Můžete se tak těšit na nerušené sledování vašich oblíbených pořadů. Dokonalá barevná kombinace je snadno kombinovatelná s dalšími doplňky a nábytkem, bez problémů ji začleníte do rozličných stylů interiéru. TV sestava Jacinda skrývá v sobě víc, než se na první pohled zdá. Rozměr - stolek: 180cm x 40cm x 37cm (š x v x h)Rozměr - nástěnná police: 180cm x 26,5cm x 31cm (š x v x h)Rozměr - regál: 60cm x 90cm x 31cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: černá, světle hnědá

Produkt Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak lze nalézt mezi produkty ve skupině TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě c6a27e, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině TV stolky pod televizor, vyrábí jej značka Sofahouse, v barvě c6a27e, z materiálu MDF, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak - parametry produktu

Hmotnost65 kg
Délka180 cm
Šířka37 cm
Výška157 cm
MateriálMDF
Barvac6a27e
KategorieTV stolky, Televizory, TV stolky pod televizor
ZnačkaSofahouse
Barvac6a27e
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová TV sestava Jacinda teak - jak nakoupit nejvýhodnější?