Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 839 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá - popis produktu

Designová TV sestava Edimeia černá Černá TV sestava Edimeia vnese do vašeho domova čistý design a eleganci. Je jednoduchá, ale přitom nadčasová. S dekorem teakového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru i nádech přírody. Součástí sestavy je TV stolek, který disponuje otevřeným prostorem a uzavíratelnými dvířky. Vytváří tak ideální prostor pro uložení TV příslušenství a dalších předmětů. Praktické nástěnné skříňky skvěle poslouží jako místo pro dekorace, fotografie, knihy či vázy. Barevná kombinace je velmi oblíbená. Působí příjemně a elegantně. Díky volné rozložitelnosti v prostoru se plně přizpůsobí rozměrům místnosti. Dodejte vašemu obývacímu pokoji jedinečnou atmosféru, kde se všichni budou cítit příjemně. Rozměr - stolek: 240cm x 47cm x 37,5cm (š x v x hRozměr - skříňka: 2x 30cm x 80cm x 21,8cm (š x v x hMateriál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: hnědá, černá

Produkt Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá - parametry produktu

Hmotnost61 kg
Délka240 cm
Šířka38 cm
Výška47 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieTV stolky
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová TV sestava Edimeia černá - jak nakoupit nejvýhodnější?