Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub - popis produktu

Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub Nástěnná TV sestava Eilley vnese do vašeho obývacího pokoje moderní a elegantní nádech. Díky svému minimalistickému zpracování dodá interiéru na vzdušnosti. S dekorem dubového dřeva s výraznou kresbou vnese do interiéru nádech přírody. Hlavním prvkem sestavy je TV stolek s 1 výklopnými dveřmi po celé šířce. Vnitřní prostor je rozdělen přepážkami na třetiny. Vrchní odkládací deska umožňuje uložení nejen televizoru, ale také dalšího příslušenství nebo dekorací. Vysoký regál obsahuje 8 vložených polic, které pojmou vše, co chcete mít neustále na očích. Hodit se bude především do jednoduše a moderně laděných obývacích pokojů. Eilley upoutá pozornost svou originalitou a čistotou. Rozměr: 174,6cm x 145cm x 27,3cm (š x v x h)Materiál: melaminová deskaTloušťka: 18mmBarva: bílá, hnědá

Produkt Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub lze nalézt mezi produkty ve skupině TV stolky, patří značce Sofahouse, v barvě 8c662d, z materiálu MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Obývací sestavy, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení MDF, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub - parametry produktu

Hmotnost40 kg
Délka175 cm
Šířka27 cm
Výška145 cm
MateriálMDF
Barva8c662d
KategorieTV stolky, Obývací sestavy
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
MateriálMDF
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub - další zajímavé produkty

Sofahouse Designová TV nástěnná sestava Eilley vzor dub - jak nakoupit nejvýhodnější?