SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený - popis produktu

Set SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený: Milujete šálek kvalitní překapávané kávy? Pokud je odpověď ano, ve výbavě by vám neměl chybět překapávač Smeg. Jsou-li vaše rána plná shonu, perfektní pro vás bude elektrický překapávač. Jediné, co budete muset udělat, je nalít do něj vodu. Praktická 1,4l konvice je připravena pro výrobu 10 šálků překapávané kávy. Ke své činnosti vyžaduje překapávač Smeg omyvatelný filtr, kterým budete šetřit přírodu, jelikož s jeho pomocí připravíte velké množství kávy. Po oddělení nádoby od přístroje nebude káva zbytečně kapat, a to díky systému anti drip. Přesné načasování překapávané kávy vám přináší vestavěný časovač, díky kterému nebudete muset ráno vstávat ani o minutu dříve. Energii i přístroj bude šetřit funkce automatického vypnutí. Praktické je také udržování teploty, tak zůstane káva teplá po dlouhou dobu. Dostatečný příkon 1050 W zajistí rychlou přípravu kávy. Červená barva do vaší kuchyně krásně zapadne. Hlavní vlastnosti překapávače SMEG 50s Retro Style 1,4l 10 cup červený Výtečná čerstvá káva díky překapávači Smeg Elektrický překapávač se postará o přípravu kávy sám Konvice o objemu 1,4 l je nachystána pro přípravu 10 šálků horké kávy Překapává přes omyvatelný filtr Úniku kávy zabrání funkce anti drip Časovač vám umožní přípravu kávu ihned po vašem probuzení Po určité době nečinnosti se přístroj automaticky vypne Díky funkci udržování teploty zůstane vaše káva stále teplá O provoz přístroje se postará příkon o velikosti 1050 W Přístroj doplňuje červená barva Požadujete kvalitně připravené cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? V kuchyni by vám tedy neměl chybět SMEG 50s Retro Style 0,6l červený. Nádoba s maximálním objemem 0,6 l pro vás našlehá bohatou pěnu do pár vteřin. Materiálem použitým pro výrobu je nerez. Nerez si oblíbíte díky jeho zvýšené odolnosti před chemickou a elektrochemickou korozí, díky tomu vám pěnič bude sloužit velmi dlouho. Díky tomuto pěniči bude příprava pěny hračkou. Základní vlastnosti pěniče mléka SMEG 50s Retro Style 0,6l červený Snadná příprava nadýchané mléčné pěny Materiálem pěniče mléka je nerez Příkon: 500W Objem: 0,6 l

Produkt SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený patří do skupiny produktů Překapávací kávovary, patří značce Smeg v nabídce e-shopu Alza.cz.

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený - parametry produktu

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený - historie ceny a dostupnosti

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený - další zajímavé produkty

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup červený + Šlehač mléka 0,6l červený - jak nakoupit nejvýhodnější?