Jak vybrat kávovar?
19.11.2022 | Redakce

Jak vybrat kávovar?

Vychutnejte si svou oblíbenou kávu ráno nebo kdykoli během dne. Různé druhy kávových zrn se liší vůní a chutí. Mají různé velikosti, obsah vody, oleje, místní stopové prvky a minerály. Experimentujte s výběrem kávy. Vyzkoušejte různé způsoby jeho přípravy.

Preferujete espresso, espresso lungo, americkou kávu, cappuccino nebo latte macchiato? Staňte se baristou v domácí kavárně. Připravte svým blízkým a přátelům kulinářský zážitek.

Preferujete Arabiku, Robustu nebo jejich směsi? Nechte se překvapit kávovými zrny z různých koutů světa. Bez mléka nebo s mlékem. Zavřete oči a vychutnejte si kávu s jemnou pěnou. Postupně zdokonalujte základní techniky při přípravě kávy.



Kávovar na kapsle

Kávovar na kapsle

Hledáte kávovar, který připraví kávu stejně snadno, rychle a sám? Kávovary na kapsle jsou určeny pro vás.

Chytrá zařízení rozpoznají nápoj v kapsli pomocí čárového kódu. Automaticky upravují množství vody podle druhu kávy nebo čaje.

Experimentujte s příchutěmi. Vložte do zařízení vhodnou kapsli   pro váš kávovar. Zvolte intenzitu nápoje. Plně automatický systém nastavuje teplotu a dobu louhování nápoje.

Integrovaný proces parního čištění trysek začíná po každém použití. Pro dokonalý požitek z každého šálku pravidelně používejte speciální čistící a odvápňovací tablety . Zažijte mystické cesty exotickým světem tisíců chutí kávy.

  • malé kompaktní rozměry nižší pořizovací cena přístroje velký výběr kávových kapslí pestrý výběr čajových nápojů široký výběr čokolád, osvěžujících teplých i studených nápojů automatické vypnutí po určité době nečinnosti
  • není možné připravovat z čerstvě pražené nebo mleté kávy

OdvápňovačeKapslové kávovaryMycí prostředkyTobolky pro nespresso

Překapávací kávovary

Překapávací kávovary

Milujete velké šálky horké kávy? Potřebujete dobrou kávu vždy po ruce? Vyberte si kávovary na překapávanou kávu .

Na filtrovanou kávu stačí obyčejný mlýnek. Výsledná chuť není náchylná na přesný objem vody a jemnost namleté kávy.

Překapávací kávovary pracují plně automaticky . Nalijte vodu, vložte papírový filtr, naplňte jej oblíbenou kávou a zapněte. Zařízení automaticky udržuje celý proces extrakce, dobu vaření a optimální teplotu vody kolem 95°C.

Připravte si 6 až 10 šálků voňavé kávy v termokonvici najednou. Topná deska pod konvicí udržuje kávu horkou až do vypnutí přístroje.

Nové generace zařízení vás také automaticky upozorní na nutnost čištění. Zachovejte čistou chuť kávy. Odstraňování vodního kamene! Prodloužíte životnost kávovaru a také ušetříte elektrickou energii.

  • nižší cena, nižší nároky na mletí kávy, větší objem kávy připravované najednou, nahřívací deska pod konvici pro udržení horké kávy
  • výměna papírových filtrů po každé přípravě kávy

Mlýnky na kávuPřekapávací kávovary

Automatické volně stojící a vestavné kávovary

Automatické volně stojící a vestavné kávovary

Doplňte design vaší kuchyně o automatické volně stojící nebo vestavné kávovary. Jste v práci větší skupina nadšenců do chutné kávy?

Každého potěší kávovar s integrovaným mlýnkem , zásobníkem na vodu , zrnkovou kávu a mletou kávu . Pokud to nestačí, zvolte zařízení s nádobou na mléko a integrovanou přípojkou vody . Vysoký tlak páry kolem 19 barů a další je důležitým parametrem pro přípravu výjimečné kávy. Příjemné je inteligentní dotykové ovládání. Stisknutím jednoho tlačítka můžete připravit různé druhy kávy nebo kávy s mlékem.

Integrovaný CoffeSensor System automaticky upravuje přípravu kávy podle typu použitých zrn.

Vestavěné indikátory vás upozorní na nutnost doplnění nádrží.

Plně automatické parní čištění mléčného systému zachovává vysokou kvalitu po každé přípravě nápoje. Funkce automatického čištění a automatického odvápnění je základem pro přípravu skvělého nápoje a dlouhou životností vašeho přístroje. Používejte originální čisticí tablety , odvápňovací tablety a vodní filtry.

  • vysoká kvalita automaticky připravované kávy, možnost přípravy nápoje ze zrnkové a mleté kávy, možnost přípravy kávy s čerstvým mlékem ze zásobníku na mléko, čištění párou a vyprázdnění trubiček po každé kávě
  • vyšší pořizovací cena, nutnost pravidelného čištění

KávovaryOdvápňovačeVestavěné kávovary

Pákové kávovary

Pákové kávovary

Připravte si své oblíbené espresso na automatickém pákovém kávovaru. Staňte se domácím baristou. S kvalitním pákovým kávovarem připravíte malý espresso nápoj ze 7-8g kávy o objemu cca. 25 ml pod vysokým tlakem za cca. 30 sekund. Pro její dokonalou přípravu oceníte i správně namletá kávová zrna v integrovaném mlýnku . Přesným nastavením jemnosti mletí získáte výsledný objem kávy pro výjimečně aromatickou chuť. Tlak páry cca. 20 barů a více výrazně definuje výjimečný zážitek z kávy espresso.

  • nejvhodnější pro opakovanou přípravu dokonalého espressa vhodného pro znalce a extrémně kvalitní kávy
  • vyšší cena

Přečtěte si také

Zimní pneumatiky pro bezpečnou jízdu na studených vozovkách

O nutnosti použití zimních pneumatik v náročných klimatických podmínkách zimy již asi není pochyb. Obecným doporučením je přezout na zimní pneumatiky, pokud okolní teplota klesne pod 7°C.

Domácí pekárny pro přípravu čerstvého chleba a pečiva

Rádi snídáte čerstvý, křupavý krajíc chleba nebo teplé voňavé pečivo? Pak si rozhodně pořiďte malou domácí pekárnu.

Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení

Objevte spolehlivého společníka pro každodenní i příležitostné vaření a pečení. Staňte se kreativním kuchařem. Připravte pokrmy z celého světa.

Tlakové hrnce pro zdravá jídla, šetřící energii a čas

Zvládněte přípravu svých oblíbených jídel za zlomek času. Zdravé vaření v páře pod vyšším tlakem výrazně zkracuje dobu přípravy a tím šetří energii.

Ekonomické televizory pro každého po celý rok

Moderní televizní přijímače jsou inteligentní, ekonomická SMART zařízení do každé domácnosti. Bohaté funkce, ultraplochý nadčasový design, vynikající obraz a zvuk je předurčily pro každodenní použití.

Jogurtovače – pomocníci na podporu přirozené imunity

Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.

Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů

Pára změkčuje a narovnává vlákna v textilu, čímž narovnává pomačkané oblečení a záhyby. Zároveň účinně dezinfikuje textilie.

Jak vybrat tu nejlepší kávu?

Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.

Domácí udírny pro přirozenou konzervaci a plnou chuť uzených mas

Spolu se sušením je uzení nejstarší formou konzervace potravin. Populární řeznictví a zpracování masa je výbornou příležitostí pro setkání celé rodiny a přátel.

Čištění oken – efektivní a moderní

Čištění oken, zrcadel, sprchových koutů nebo různých hladkých lesklých povrchů v domácnosti je často noční můrou. Dělejte to ale efektivně a moderně.

Relax při zimních sportech

Slovensko je krásná hornatá země s mnoha dobře vybavenými zimními středisky. Nabízejí skvělé prostředí pro relaxaci a sport s výbornými sněhovými podmínkami.

Jak vybrat správnou varnou desku?

Vybavte svůj moderní domov sklokeramickou varnou deskou nebo bezpečnou indukční varnou deskou. Vyzkoušejte inovativní, zábavné, snadné vaření a spoustu chytrých funkcí.