SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý - popis produktu

Set SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý: Zamilovali jste si vůni překapávané kávy? V tom případě si nechte udělat kávu překapávačem Smeg. Elektrický překapávač udělá téměř veškerou práci za vás. Jediné, co budete muset udělat, je nalít do něj vodu. Přiložená 1,4l konvice je nachystána pro přípravu 10 šálků chutné kávy. Pro svou činnost potřebuje překapávač Smeg omyvatelný filtr, který vám poslouží po dlouhou dobu. Po oddělení nádoby od přístroje nebude káva zbytečně kapat, a to díky systému anti drip. Pro přípravu kávy na přesný čas je připraven časovač, jenž vás ráno probudí vůní čerstvé kávy. Elektřinu šetří pomocí funkce automatického vypnutí, nepoběží tak v době, kdy jej nebudete potřebovat. Velkou výhodou je i možnost udržování teploty, tak zůstane káva teplá po dlouhou dobu. Dostatečný příkon 1050 W se postará o rychlou přípravu kávy. Bílá barva doladí styl vaší kuchyně. Zásadní vlastnosti překapávače SMEG 50s Retro Style 1,4l 10 cup bílý Zažijte smysluplný požitek z kávy díky překapávači Smeg Elektrický překapávač se postará o přípravu kávy sám Konvice s objemem 1,4 l je nachystána pro přípravu 10 šálků překapávané kávy Využívá omyvatelný filtr Úniku kávy zabrání funkce anti drip Oblíbená funkce časovače umožní kávu připravit těsně před vaším probuzením Elektrická energie i životnost přístroje budou šetřeny automatickým vypnutím Zaručeně teplá káva pomocí funkce udržování teploty O provoz přístroje se postará příkon o velikosti 1050 W Přístroji dominuje bílá barva Máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? V kuchyni by vám tedy neměl chybět SMEG 50s Retro Style 0,6l bílý. Nádoba s maximálním objemem 0,6 l vám připraví bohatou pěnu během chvíle. Materiálem pěniče mléka je nerez. Nerez je značně používaný díky jeho zvýšené odolnosti před chemickou a elektrochemickou korozí, to zajistí velmi dlouho životnost. Díky tomuto pěniči bude příprava pěny hračkou, jelikož má snadnou obsluhu. Rozhodující parametry pěniče mléka SMEG 50s Retro Style 0,6l bílý Vyšlehá mléčnou pěnu do vaší oblíbené kávy Materiálem pěniče mléka je nerez Příkon: 500W Objem: 0,6 l

Produkt SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Překapávací kávovary, patří značce Smeg v nabídce e-shopu Alza.cz.

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý - parametry produktu

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý - historie ceny a dostupnosti

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý - další zajímavé produkty

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup bílý + Šlehač mléka 0,6l bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?