SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový - popis produktu

Set SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový: Milujete šálek kvalitní překapávané kávy? Pak potřebujete překapávač Smeg. Elektrický překapávač udělá kávu bez vaší pomoci. Stačí do něj nalít studenou vodu a přes připravený filtr již prochází provoněná káva přímo do konvice. Praktická 1,4l konvice je nachystána pro přípravu 10 šálků lahodné kávy. Pro svou činnost potřebuje překapávač Smeg omyvatelný filtr, který vám poslouží po dlouhou dobu. Praktický systém anti drip zamezí odkapávání kávy poté, co z přístroje vyndáte konvici s hotovou kávou. Skvělou funkcí je časovač, díky kterému se bude čerstvá káva moci připravovat klidně během ranní sprchy. Nebudete už muset myslet ani na jeho vypínání, vypne se totiž automaticky. Těšit se můžete také na udržování teploty, káva tak bude stále teplá. Příkon 1050 W zajistí rychlou přípravu kávy. Béžová barva přispěje k pěknému vzhledu vaší kuchyně. Zásadní přednosti překapávače SMEG 50s Retro Style 1,4l 10 cup krémový Výtečná čerstvá káva díky překapávači Smeg Elektrický překapávač zvládne přípravu sám Konvice s objemem 1,4 l je připravena pro výrobu 10 šálků černé kávy Využívá omyvatelný filtr Systém anti drip zabrání kapání kávy Časovač vám umožní přípravu kávu ihned po vašem probuzení Po určité době nečinnosti se přístroj automaticky vypne Teplá káva i hodiny po uvaření pomocí funkce udržování teploty O provoz přístroje se postará příkon o velikosti 1050 W Přístroji dominuje béžová barva Také máte rádi cappuccino, ledovou kávu nebo caffé latte? Nesmí vám tedy chybět SMEG 50s Retro Style 0,6l krémový. Nádoba s maximálním objemem 0,6 l Pěnič dominuje i možností nastavení teploty pěny nadýchanou pěnu do několika vteřin. Materiálem použitým na výrobu pěniče je nerez. Nerez je velmi odolný před chemickou a elektrochemickou korozí, proto bude pěnič dlouhou dobu vypadat jako nový. Jednoduchou obsluhu zvládne téměř kdokoliv. Zásadní funkce pěniče mléka SMEG 50s Retro Style 0,6l krémový Našlehá jemnou pěnu na váš oblíbený nápoj Materiálem pěniče mléka je nerez Příkon: 500W Objem: 0,6 l

Produkt SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový patří do skupiny produktů Překapávací kávovary, patří značce Smeg v nabídce e-shopu Alza.cz.

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový - parametry produktu

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový - historie ceny a dostupnosti

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový - další zajímavé produkty

SMEG 50's Retro Style Překapávač 1,4l 10 cup krémový + Šlehač mléka 0,6l krémový - jak nakoupit nejvýhodnější?