Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 238 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha - popis produktu

eBook: Problematika rodiny a jejích výchovných funkcí je publikací aktualizována významem úlohy rodičovských výchovných stylů na oblast sportovně pohybových aktivit. Motivace k pravidelnému sportování na půdě organizovaného sportu dětí a mládeže je modelována i nově se formujícími sociálně a kulturně podmíněnými vztahy sportující dítě – rodiče – trenér, kdy vznikají možné střety motivací, prožitků a směřování různých aktérů tohoto trojúhelníku. Přitom vliv rodičů na motivaci k pravidelnému pohybu je zcela zásadní a nezastupitelný a nabývá na síle v případech, kdy rodiče působí na dítě společným pravidelným sportováním. Práce je tak určena nejen rodičům, ale i pedagogům, trenérům a širší odborné sportovní veřejnosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Knihy pro děti od značky Masarykova univerzita, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Masarykova univerzita, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha - parametry produktu

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha - další zajímavé produkty

Rodiče a sport dětí - Aleš Sekot - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?