Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha #2957505

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha #2957505

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha #2957505

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 297 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha - popis produktu

eBook: Jste rodiči dětí předškolního věku, anebo je vyučujete v mateřské škole? Pak je tato užitečná publikace určena právě vám. Je přínosem jak pro učitele, tak pro rodiče, protože právě jejich spolupráce je pro děti mimořádně důležitá. Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách. Věnuje se mimo jiné těmto otázkám:• adaptace dítěte při vstupu do mateřské školy• možnosti pro rodiče, jak se aktivně vyrovnat se změnami spojenými s nástupem dítěte do mateřské školy• připravenost dítěte na základní školu• komplexní analýza běžných mateřských škol• základní směřování alternativních programů. Kromě učitelů mateřských škol a rodičů předškolních dětí je publikace určena i studentům pedagogických oborů, sociálním pracovníkům a všem dalším lidem, kteří pracují s dětmi jak na profesní úrovni, tak v různé zájmové činnosti.

Tento produkt naleznete ve skupině Knihy pro děti od značky Grada, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha #2957505 patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha - parametry produktu

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha - další zajímavé produkty

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?