Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) #151613

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) #151613

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) #151613

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček):Stále nemůžete najít kontaktní čočky, které vám zajistí dokonalé vidění, spolehlivost a zároveň komfort? V tom případě by vám mohly vyhovovat sferické kontaktní čočky Johnson & Johnson. Sférické čočky se používají při běžných očních vadách, protože poskytují stejnou dioptrickou korekci po celé své ploše. Nejnovější technologie zajistí nositelům svěží oči během celého dne nošení. Tyto čtrnáctidenní kontaktní čočky se nosí 14 dnů od otevření blistru, poté je doporučena jejich výměna za nový pár. Kontaktní čočky Johnson & Johnson jsou součástí řady Acuvue TruEye 1-day with Hydraclear. Jsou určeny pouze pro osoby starší 15 let. V balení najdete 6 kontaktních čoček Johnson & Johnson. Zásadní vlastnosti kontaktních čoček Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) Sferické kontaktní čočky Johnson & Johnson poskytují nejen ostré vidění, ale také dostatečný komfort během nošení K výrobě slouží senofilcon A Kontaktní čočky Johnson & Johnson patří do řady Acuvue Věková hranice pro jejich používání je omezena 15 lety Balení zahrnuje 6 kontaktních čoček Johnson & Johnson Komfortní nošení kontaktních čoček Kontaktní čočky Johnson & Johnson jsou spolehlivé v oblasti péče o zdraví vašich očí. Výrobce pro jejich výrobu vybral senofilcon A. Kontaktní čočky Johnson & Johnson vám dají nový pohled na svět. Priemer: 14 mm Obsah vody: 38 %

Produkt Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) #151613 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Johnson & Johnson, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) - parametry produktu

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) - další zajímavé produkty

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus (6 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?