Pinkie Small Pink Comb

Pinkie Small Pink Comb

Pinkie Small Pink Comb

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pinkie Small Pink Comb - popis produktu

Cestovní taška Pinkie Small Pink Comb:Potřebujete zajistit pohodlný a spolehlivý převoz vašich věcí? Potom vám doporučujeme cestovní tašku Pinkie Small Pink Comb o objemu 50 l. Hmotnost tašky je velmi malá, činí jen 0,7 kg. Je oblíbená převážně u žen díky jejímu vzhledu a provedení. Cestovní tašku Pinkie lze nosit přes rameno. Vzhledem k možnosti nosit ji přes rameno, se nebudete muset tolik namáhat. Můžete ji zapnout zipem. Obavy o bezpečí vašich věcí zaženou uzamykatelné zipy. Rozměry činí 38 × 24 × 52 cm. Zajímavé vlastnosti cestovní tašky Pinkie Small Pink Comb Cestovní tašku využijete při vašich cestách nebo pro převážení věcí na trénování Objem cestovní tašky Pinkie Small Pink Comb dosahuje 50 l Její hmotnost je 0,7 kg Stylově se hodí spíše pro ženy Využití tašky Pinkie: cestovní Cestovní tašku lze nosit přes rameno Výbava: pevné dno, popruhy na ramena a vnitřní kapsa Barva cestovní tašky je růžová

Produkt Pinkie Small Pink Comb patří do skupiny produktů Cestovní tašky, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Pinkie Small Pink Comb - parametry produktu

KategorieTašky, Cestovní tašky
ZnačkaPinkie
E-shopAlza.cz

Pinkie Small Pink Comb - historie ceny a dostupnosti

Pinkie Small Pink Comb - další zajímavé produkty

Pinkie Small Pink Comb - jak nakoupit nejvýhodnější?