Pinkie Bugee Camo

Pinkie Bugee Camo

Pinkie Bugee Camo

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pinkie Bugee Camo - popis produktu

Cestovní taška Pinkie Bugee Camo:Na svých cestách byste chtěli své věci převážet vždy stylově a pohodlně? Potom zajisté oceníte cestovní tašku Pinkie Bugee Camo o objemu 50 l. Taška má velmi malou hmotnost, která činí 0,7 kg. Provedení a design tašky mají v oblibě ženy i muži. Cestovní tašku Pinkie lze nosit přes rameno. Nemusíte se tolik namáhat, protože máte možnost nosit ji přes rameno. Dá se zapnout zipem. Bezpečí vašich věcí zajistí uzamykatelné zipy. Rozměry činí 38 × 24 × 52 cm. Rozhodující funkce cestovní tašky Pinkie Bugee Camo Cestovní tašku využijete ať už cestujete kamkoliv Objem tašky Pinkie Bugee Camo dosahuje 50 l Hmotnost: 0,7 kg Designově je vhodná pro ženy i muže Využití cestovní tašky Pinkie: cestovní Taška se dá nosit přes rameno Výbava: pevné dno, popruhy na ramena a vnější kapsa Barva cestovní tašky je zelená

Produkt Pinkie Bugee Camo patří do skupiny produktů Tašky na rameno, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Tašky přes rameno, patří značce Pinkie, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Pinkie Bugee Camo lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní tašky, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Pinkie Bugee Camo - parametry produktu

Pinkie Bugee Camo - historie ceny a dostupnosti

Pinkie Bugee Camo - další zajímavé produkty

Pinkie Bugee Camo - jak nakoupit nejvýhodnější?