Pinkie Cestovní taška Vee Black

Pinkie Cestovní taška Vee Black

Pinkie Cestovní taška Vee Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pinkie Cestovní taška Vee Black - popis produktu

Cestovní taška Pinkie Cestovní taška Vee Black:Jste často na cestách a chcete své věci převážet vždy komfortně a stylově? Jistě si tedy oblíbíte cestovní tašku Pinkie Cestovní taška Vee Black o objemu 47 l. Lze ji využít jako městskou tašku, protože vypadá velmi stylově. Vzhled a stavbu cestovní tašky si zamilují ženy i muži. Cestovní tašku Pinkie lze nosit přes rameno a v ruce. Protože je možné přenášet ji přes rameno, tolik se neunavíte. Vnitřní látková dělící přepážka oddělí věci na dvě části, takže se nic nepomíchá. Rozměry činí 38 × 24 × 52 cm. Klíčové přednosti cestovní tašky Pinkie Cestovní taška Vee Black Cestovní tašku oceníte, ať už cestujete kamkoliv Objem cestovní tašky Pinkie Cestovní taška Vee Black je 47 l Ideální pro dámy i pány Použití cestovní tašky Pinkie: městské a cestovní Taška se dá nosit přes rameno a v ruce Výbava: vnitřní dělící přepážka Barva cestovní tašky je černá

Tento produkt se nachází v kategorii Tašky na rameno, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Pinkie Cestovní taška Vee Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Tašky přes rameno, patří značce Pinkie, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cestovní tašky, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Pinkie Cestovní taška Vee Black - parametry produktu

Pinkie Cestovní taška Vee Black - historie ceny a dostupnosti

Pinkie Cestovní taška Vee Black - další zajímavé produkty

Pinkie Cestovní taška Vee Black - jak nakoupit nejvýhodnější?