Pinkie Cestovní taška Vee Olive

Pinkie Cestovní taška Vee Olive

Pinkie Cestovní taška Vee Olive

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pinkie Cestovní taška Vee Olive - popis produktu

Cestovní taška Pinkie Cestovní taška Vee Olive:Chcete na svých cestách převážet své věci komfortně a stylově? Pak by mohla patřit k vašim oblíbených cestovní taška Pinkie Cestovní taška Vee Olive s objemem 45 l. Vzhled a stavbu cestovní tašky si zamilují ženy i muži. Cestovní tašku Pinkie lze nosit přes rameno. Vzhledem k možnosti přenášet ji přes rameno, se tolik neunavíte. Klíčové parametry cestovní tašky Pinkie Cestovní taška Vee Olive Cestovní tašku oceníte na výletech nebo třeba na převoz věcí na trénink Objem cestovní tašky Pinkie Cestovní taška Vee Olive vykazuje 45 l Její styl ocení muži i ženy Využití tašky Pinkie: cestovní Taška se dá nosit přes rameno Výbava: pevné dno Barva cestovní tašky je khaki

Tento produkt se nachází v kategorii Tašky na rameno, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Pinkie Cestovní taška Vee Olive lze nalézt mezi produkty ve skupině Tašky přes rameno, patří značce Pinkie, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cestovní tašky, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Pinkie Cestovní taška Vee Olive - parametry produktu

Pinkie Cestovní taška Vee Olive - historie ceny a dostupnosti

Pinkie Cestovní taška Vee Olive - další zajímavé produkty

Pinkie Cestovní taška Vee Olive - jak nakoupit nejvýhodnější?