Pinkie Cestovní taška Vee Sand

Pinkie Cestovní taška Vee Sand

Pinkie Cestovní taška Vee Sand

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pinkie Cestovní taška Vee Sand - popis produktu

Cestovní taška Pinkie Cestovní taška Vee Sand:Potřebovali byste se na svých cestách spolehnout na spolehlivý a pohodlný převoz? Pak by se vám mohla zalíbit cestovní taška Pinkie Cestovní taška Vee Sand s objemem 45 l. Pro svůj vzhled a provedení je oblíbená mezi ženami i muži. Cestovní tašku Pinkie můžete nosit přes rameno. Díky možnosti přenášet ji přes rameno, se tolik neunavíte. Rozhodující přednosti cestovní tašky Pinkie Cestovní taška Vee Sand Cestovní tašku využijete při vašich cestách nebo pro převážení věcí na trénování Objem tašky Pinkie Cestovní taška Vee Sand činí 45 l Hodí se pro dámy i pány Využití cestovní tašky Pinkie: cestovní Taška se dá nosit přes rameno Vybavení: vnější kapsa Barevné provedení cestovní tašky: béžová

Produkt Pinkie Cestovní taška Vee Sand patří do skupiny produktů Tašky na rameno, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Tašky přes rameno, patří značce Pinkie, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Pinkie Cestovní taška Vee Sand lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní tašky, je v nabídce značky Pinkie v nabídce e-shopu Alza.cz.

Pinkie Cestovní taška Vee Sand - parametry produktu

Pinkie Cestovní taška Vee Sand - historie ceny a dostupnosti

Pinkie Cestovní taška Vee Sand - další zajímavé produkty

Pinkie Cestovní taška Vee Sand - jak nakoupit nejvýhodnější?