Osprey Kestrel 68 Black

Osprey Kestrel 68 Black

Osprey Kestrel 68 Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 969 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Kestrel 68 Black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 68 Black:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který jednoznačně potěší svým stylovým designem a funkčností. Černá barva batohu Osprey krásně završuje celkový dojem. Pro delší cesty oceníte hrudní pás s nastavením délky, který hmotnost obsahu rovnoměrně rozčlení tím, že batoh pevně přitiskne k vašim zádům. Při outdoorových aktivitách nebo dokonce nehody se pak může hodit píšťalka, kterou na batohu najdete. I malé dítě ví, nakolik je potřeba hodně pít. Nedílnou vychytávkou batohu Osprey Kestrel 68 Black je i vyhrazená kapsa pro vak na vodu. Efektivní ochrana uložených věcí před nepřízní počasí Potěšující je, že turistický batoh Osprey Kestrel 68 Black je lehký jako pírko, váží pouze 2,3 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Kestrel 68 Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Kestrel 68 Black - parametry produktu

Osprey Kestrel 68 Black - historie ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 68 Black - další zajímavé produkty

Osprey Kestrel 68 Black - jak nakoupit nejvýhodnější?