Osprey Kestrel 38 Black

Osprey Kestrel 38 Black

Osprey Kestrel 38 Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Kestrel 38 Black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 38 Black:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který jednoznačně potěší neotřelým designem a množstvím funkcí. Černá barva batohu Osprey je už pouze třešničkou na dortu. Pro pohodlné nošení nechybí nastavitelný pás před hruď, který šetří vaše záda tím, že váhu neseného obsahu rozumně rozčlení na všechny zádové svaly. Při outdoorových aktivitách nebo i zatoulání se v lese se nedocenitelnou pomůckou může stát píšťalka, kterou na batohu najdete. Každý dobře ví, jak moc se v horku musí hodně pít. Parádním bonusem batohu Osprey Kestrel 38 Black je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Naprostá ochrana uložených věcí vůči vnějším vlivům Přitom turistický batoh Osprey Kestrel 38 Black je těžký přijatelných 1,9 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Kestrel 38 Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Kestrel 38 Black - parametry produktu

Osprey Kestrel 38 Black - historie ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 38 Black - další zajímavé produkty

Osprey Kestrel 38 Black - jak nakoupit nejvýhodnější?