Osprey Kestrel 58 Bonsai Green

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 58 Bonsai Green:Nezáleží na tom, co máte v plánu, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který s jistotou každého nadchne dokonalým zpracováním a ergonomií. Zelená barva batohu Osprey je jen posledním kamínkem tvořícím pomyslný vrchol. Při častějším nošení nemůžete se osvědčí délkově nastavitelný hrudní pás, který šetří vaše záda tím, že váhu obsahu stejnoměrně rozloží na všechny zádové svaly. V krizových situacích nebo třeba ztrátě mobilního signálu se pak může hodit píšťalka, kterou na batohu najdete. Pro podání dobrého výkonu je pitný režim nezbytnou součástí každé aktivity. Vychytaným doplňkem batohu Osprey Kestrel 58 Bonsai Green je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Efektivní protekce vnitřku batohu před okolním světem Zcela jistě se vám bude líbit i to, že turistický batoh Osprey Kestrel 58 Bonsai Green je těžký jen 2,2 kg

Produkt Osprey Kestrel 58 Bonsai Green patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - parametry produktu

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - historie ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - další zajímavé produkty

Osprey Kestrel 58 Bonsai Green - jak nakoupit nejvýhodnější?