Osprey Kestrel 58 Black

Osprey Kestrel 58 Black

Osprey Kestrel 58 Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Kestrel 58 Black - popis produktu

Turistický batoh Osprey Kestrel 58 Black:Ať se vydáte kamkoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který s jistotou každého nadchne svým neobvyklým vzhledem a škálou praktických prvků. Černá barva batohu Osprey je pak pomyslným vrcholem. Pro pohodlné nošení nechybí hrudní pás s možností nastavení, který zátěž neseného obsahu rozumně rozdělí na všechny zádové svaly. V krizových situacích nebo třeba ztrátě mobilního signálu se pak může hodit píšťalka, kterou na batohu najdete. Pro podání dobrého výkonu pití je neodmyslitelnou součástí každé aktivity. Parádním bonusem batohu Osprey Kestrel 58 Black je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Efektivní ochrana vašich věcí vůči větru či dešti A přitom turistický batoh Osprey Kestrel 58 Black je těžký pouze 2,2 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Osprey Kestrel 58 Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Kestrel 58 Black - parametry produktu

Osprey Kestrel 58 Black - historie ceny a dostupnosti

Osprey Kestrel 58 Black - další zajímavé produkty

Osprey Kestrel 58 Black - jak nakoupit nejvýhodnější?