Osprey Aether 55 II garlic mustard green

Osprey Aether 55 II garlic mustard green

Osprey Aether 55 II garlic mustard green

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Aether 55 II garlic mustard green - popis produktu

Turistický batoh Osprey Aether 55 II garlic mustard green:Turistický batoh Osprey je vytvořen s důrazem na venkovní aktivity, jako jsou turistika, pěší túry a kempování. Bude vhodným partnerem pro dobrodružné expedice do přírody, ale rovněž vynikající alternativou pro denní využití či pro sportovní činnosti. Outdoor batoh Osprey, kterému vévodí zelená barva, vyniká nejen hezkým designem Ideálně řešená záda a pohodlné popruhy garantují, že bude dobře sedět na zádech a bude se velice pohodlně nosit. Klíčové přednosti turistického batohu Osprey Aether 55 II garlic mustard green Batoh na turistiku Osprey zajistí bezpečné uložení veškerého vybavení Prodyšná zadní stěna zabezpečuje dobré proudění vzduchu Součást balení tvoří integrovaná pláštěnka batohu V krizových situacích se bude hodit integrovaná píšťalka Batoh disponuje prostorem pro integrovaný vak pro vodu Osprey turistický batoh byl vyroben z kvalitního materiálu, kterým je nylon Má hmotnost 2,2 kg S objemem 55 l Dokonalé zpracování a konstrukce Turistický batoh Osprey bude příjemný k nošení díky kvalitní konstrukci a propracovanému provedení. Pyšní se hmotností 2,2 kg, to přináší výhodu v podobě snížené zátěže a zvýšeného pohodlí při nošení. Má k dispozici nastavitelné popruhy, hrudní pás a poutka na hole a cepíny. Oblast zad je vybavena odvětrávacími kanálky, jež zabezpečují výměnu vzduchu a zabraňují zadržování vlhkosti. Potěší také integrovaná pláštěnka batohu, takže náhlá přeháňka nebude znamenat žádný problém. V případě potřeby vyslání nouzového signálu se nedocenitelnou pomůckou může stát píšťalka, která je součástí batohu. Pro podání dobrého výkonu je potřeba hodně pít. Vychytaným doplňkem batohu je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Turistický batoh Osprey bude spolehlivým parťákem v terénu S outdoor batohem Osprey bude každá vaše výprava rozhodně komfortnější. Kvalitní materiály a precizní zpracování zaručují vysokou odolnost, konkrétním použitým materiálem je nylon. Batoh se svým ideálním objemem 55 l disponuje dostatečným prostorem pro uložení všeho potřebného. Přístup do útrob batohu je umožněn shora. Tento stylový turistický batoh Osprey představuje vkusný a zároveň praktický doplněk pro vaše cesty za dobrodružstvím. Rozměry: 78 × 38 × 25 cm (vך×h)

Produkt Osprey Aether 55 II garlic mustard green patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Osprey Aether 55 II garlic mustard green - parametry produktu

Osprey Aether 55 II garlic mustard green - historie ceny a dostupnosti

Osprey Aether 55 II garlic mustard green - další zajímavé produkty

Osprey Aether 55 II garlic mustard green - jak nakoupit nejvýhodnější?