LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak - popis produktu

Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak S jídelním stolem Shark můžete doslova sedět v kruhu své rodiny. Vychutnáte si při něm nedělní snídani s rodinou, strávíte příjemnou noc s přáteli nebo vypijete sklenku vína ve dvou. Deska stolu je vyrobena z masivního přírodního dřeva a je překryta skleněnou deskou z bezpečnostního skla, kterou lze snadno složit. Impozantní zkřížené nohy v robustním průmyslovém vzhledu tvoří perfektní kontrast k přirozenému vzhledu desky. Jídelní stůl zapadne do každého interiéru a je už jen na vás, kterou místnost funkčně, osobitě a vkusně doplní. Rodinná posezení nebo večeře s vašimi přáteli už nebudou více problémem. Krása stolu Shark nenechá chladným nikoho. Rozměr: 140cm x 78cm x 140cm (š x v x h)Materiál: masivní teakové dřevo, nerezová ocel, bezpečnostní skloBarva: přírodní hnědá, stříbrná Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak - parametry produktu

Hmotnost103 kg
Délka140 cm
Šířka140 cm
Výška78 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak - historie ceny a dostupnosti

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak - další zajímavé produkty

LuxD Kulatý jídelní stůl Shark 140 cm teak - jak nakoupit nejvýhodnější?