LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie - popis produktu

Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie S působivým kulatým jídelním stolem Fabrico se každé stolování stává velmi speciálním zážitkem. Ve vaší domácnosti se stane velmi rychle oblíbeným a strávíte při něm spoustu příjemných chvil se svou rodinou a přáteli. Speciálním poutačem je bezpochyby individuální design desky. Zajímavě řešené kovové nohy uspořádané do tvaru hvězdy působí futuristicky. Bez ohledu na to, zda chcete stůl zkombinovat s barevnými židlemi, velkou závěsnou lampou nebo příborníkem z masivního dřeva – jídelní stůl Fabrico nádherně zapadne do prostor vaší jídelny či kuchyně, vyzvedne celou místnost a vy si ho určitě zamilujete. Rozměr: 130cm x 77cm x 130cm (š x v x h)Materiál: lakované masivní dřevo akácie, kovBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie - parametry produktu

Hmotnost50 kg
Délka130 cm
Šířka130 cm
Výška77 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie - historie ceny a dostupnosti

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie - další zajímavé produkty

LuxD Kulatý jídelní stůl Fabrico 130 cm akácie - jak nakoupit nejvýhodnější?