LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham - popis produktu

Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham Designový jídelní stůl Elegant se stane skutečným skvostem vašeho interiéru. Třešničkou na dortu je bezpochyby kulatá stolová deska vyrobená vyrobena z masivního dřeva Sheesham. Váš nový jídelní stůl bude vždy velmi individuálním šperkem. Čtyři kovové nohy v retro stylu zajistí bezpečnost a stabilitu na jakémkoli povrchu. Stůl můžete zkombinovat s širokou škálou židlí, lamp a příborníků - jednoduše nechte své kreativitě volný průběh. Pokud preferujete přírodní styl, tento stůl bude pro vás dokonalým doplňkem. Rozměr: 80cm x 75cm x 80cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo Sheesham - indický palisandr, kov povrchově ošetřená práškovou barvouBarva: přírodní, černá Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, kov, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost26 kg
Délka80 cm
Šířka80 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Stany, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo, kov
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový kulatý jídelní stůl Elegant 80 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?