LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý - popis produktu

Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý Těšíte se na setkání s rodinou nebo přáteli u jídelního stolu? S jídelním stolem Halia to nebude žádný problém. Ve vaší domácnosti se stane velmi rychle oblíbeným a strávíte při něm spoustu příjemných chvil se svou rodinou a přáteli. Speciálním poutačem je bezesporu stolní deska v mramorovém vzhledu. Zajímavě řešené černé kovové nohy působí futuristicky. Bez námahy jej začleníte do rozličných interiérových stylů, snadno jej zkombinujete s dalším nábytkem a doplňky. Kulatý jídelní stůl Halia bude díky svému designu originální ozdobou vašeho domova. Rozměr: 120cm x 75cm x 120cm (š x v x h)Materiál: bezpečnostní sklo, keramika, kovTloušťka - stolová deska: 11mmBarva: bílá, černá

Produkt LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 000000, je vyroben z materiálu sklo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý - parametry produktu

Hmotnost79 kg
Délka120 cm
Šířka120 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barva000000
KategorieStoly, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva000000
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý - historie ceny a dostupnosti

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý - další zajímavé produkty

LuxD Kulatý jídelní keramický stůl Halia 120 cm bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?