LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 759 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango - popis produktu

Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango Kulatý jídelní stůl Thunder přinese život do vaší domácnosti a stane se ústředním bodem ve vaší kuchyni, jídelně či obývacím pokoji. Je ručně vyroben z masivního dřeva mango, které mu dodává svojí kresbou nezaměnitelný vzhled. Díky jeho velikosti můžete začít v neděli s bohatou snídaní nebo si vychutnat večer rodinnou oslavu na slavnostně vyzdobeném stole. Černé kovové nohy zajistí bezpečnost a stabilitu na jakémkoli povrchu. Stůl můžete zkombinovat se širokou škálou jídelních židlí, lamp a příborníků - jednoduše nechte své kreativitě volný průběh. Pokud preferujete přírodní styl, stůl Thunder bude pro vás dokonalým doplňkem. Rozměr: 145cm x 76cm x 145cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo mango, kovMax. nosnost: cca 40kgBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango - parametry produktu

Hmotnost57 kg
Délka145 cm
Šířka145 cm
Výška76 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieStoly, Mango, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango - další zajímavé produkty

LuxD Kulatý jídelní stůl Thunder 145 cm mango - jak nakoupit nejvýhodnější?