Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 615 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová - popis produktu

Zbožňujete pastelové barvy a chcete rozzářit svůj interiér? V tom případě je stolní lampa SOTER přímo pro vás! Ladné oválné stínidlo stojí na elegantní podstavě s vkusnými vlysy, které vynikají ve chvíli, kdy lampičku rozsvítíte. Vyhotovení z keramiky dodává produktu na vkusnosti a zároveň je díky tomu odolný vůči poškrábání. Hravý tyrkysový odstín se hodí do jakékoliv místnosti, každému prostoru vdechne nový život. Lampa se bude skvěle vyjímat na nočním stolku, kde vám umožní pozdní noční dobrodružný výlet do fikčního světa oblíbené četby, nebo doladí prostor obývacího pokoje. Díky svému designu zapadne do moderních i klasických aranžmá. Je vyrobena z materiálů skvěle odolávajících poškrábání a pyšní se dlouhou životností. Do lampy patří žárovka se závitem E14, kterou seženete v každé prodejně elektroniky. Specifikace produktu: Zajímavý odstín Vhodná dekorace Do moderního aranžmá

Tento produkt se nachází v kategorii Stolní lampy, vyrábí jej značka KONSIMO, materiálové provedení je Keramika, Tkanina, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová - parametry produktu

Délka kabelu150 cm
MateriálTkanina, Keramika
Průměr stínidla18 cm
Žárovka součástí baleníNe
ZávitE14
Výška34,5 cm
Hmotnost3.00 kg
KategorieSvítidla, Lampy, Stolní lampy
ZnačkaKONSIMO
MateriálKeramika, Tkanina
E-shopHouseland.cz

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová - další zajímavé produkty

Konsimo Stolní lampa SOTER tyrkysová - jak nakoupit nejvýhodnější?