Konsimo Stolní lampa ACOS černá

Konsimo Stolní lampa ACOS černá

Konsimo Stolní lampa ACOS černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 484 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Stolní lampa ACOS černá - popis produktu

Získal si industriální styl vaše srdce a právě teď sháníte vhodné dekorace do vašeho moderního interiéru? Stolní lampa ACOS je ideálním adeptem na nový přírůstek! Tvoří ji kovová konstrukce z jednotlivých trojúhelníků, jež vyniká svou elegancí a originalitou - jak často potkáte lampičku s absentujícím stínidlem, navíc s vyvýšenou kruhovou podstavou? ACOS se bude dokonale vyjímat na pracovním stolku, kde vám pomůže se lépe soustředit na vykonávanou činnost, nebo ji můžete umístit na noční stolek, aby vám poskytla dostatek osvětlení při noční četbě vaší oblíbené knihy. Materiál je odolný proti poškrábání. Specifikace produktu: Industriální design Absence stínidla Vhodná dekorace

Produkt Konsimo Stolní lampa ACOS černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní lampy, vyrábí jej značka KONSIMO, materiálové provedení je kov, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní lampy moderní, patří pod značku KONSIMO, materiálové provedení je kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz.

Konsimo Stolní lampa ACOS černá - parametry produktu

SérieLampy ACOS
DesignModerní
MateriálKov
Půdorys stínidlaAtypický
Délka22 cm
Šířka11 cm
Výška24 cm
Hmotnost3.00 kg
KategorieSvítidla, Lampy, Dekorace, Stolní lampy, Stolní lampy moderní
ZnačkaKONSIMO
Materiálkov
E-shopHouseland.cz

Konsimo Stolní lampa ACOS černá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Stolní lampa ACOS černá - další zajímavé produkty

Konsimo Stolní lampa ACOS černá - jak nakoupit nejvýhodnější?