Konsimo Stolní lampa EKLES zelená

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 373 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená - popis produktu

Milujete hravé dekorace? V tom případě vás osloví stolní lampa EKLES! Imituje totiž kbelík, který rozlévá zelenou barvu, efekt způsobuje nakloněné stínidlo, zvlněná tyč a podstava, jež opravdu připomíná plochu s rozprostřenými kapky barvy. Tento design osloví především vaše ratolesti, takže EKLES je deálním adeptem k osvětlení dětského pokoje. Pokud si uchováváte dětskou hravost i vy, bezesporu se bude vyjímat ve vaší pracovně! Díky svému designu zapadne do moderních aranžmá. Je vyrobena z materiálů skvěle odolávajících poškrábání a pyšní se dlouhou životností. Do lampy patří žárovka se závitem E14, kterou seženete v každé prodejně elektroniky. Specifikace produktu: Motiv rozlévající se barvy Vhodná dekorace Do moderních aranžmá

Produkt Konsimo Stolní lampa EKLES zelená patří do skupiny produktů Stolní lampy, vyrábí jej značka KONSIMO, materiálové provedení je Plast, Tkanina, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená - parametry produktu

Délka kabelu150 cm
MateriálTkanina, Plast
ZávitE14
Výška38 cm
Hmotnost3.00 kg
KategorieZelenina, Svítidla, Pláště, Lampy, Dekorace, Stolní lampy, Kbelík
ZnačkaKONSIMO
MateriálPlast, Tkanina
E-shopHouseland.cz

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená - další zajímavé produkty

Konsimo Stolní lampa EKLES zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?