Konsimo Stolní lampa FABO bílá

Konsimo Stolní lampa FABO bílá

Konsimo Stolní lampa FABO bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 895 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Stolní lampa FABO bílá - popis produktu

Dodejte svému domovu na eleganci za pomocí stolní lampy FABO! Tvoří ji vkusná podstava z keramiky neobvyklého tvaru s okrasným vzorováním, které okouzlí každou jemnou duši. Elegantní kruhové stínidlo zajišťuje rozptyl světla do všech koutů místnosti a zároveň jeho zlomek pouští na podstavu, která díky elegantním vlysům vynikne a stává se velice fotogenickou atrakcí. Nejvíce se hodí k umístění na noční stolek, neboť dodá romantickou atmosféru vaší ložnici a zároveň skvěle poslouží jako světelný zdroj při noční četbě. Taktéž podtrhne interiér obývacího pokoje laděného do romantického glamour stylu. FABO podtrhne moderní i klasické prostory díky svému decentnímu designu. Mimo obývací pokoj a ložnici se hodí taktéž do dívčího pokoje, kde podtrhne nevinnou atmosféru a dokonale doplní ostatní dekorace. Lampa je vyhotovena z odolných materiálů. Specifikace produktu: Elegantní design Vhodná dekorace Nevšední podstava

Tento produkt se nachází v kategorii Stolní lampy, vyrábí jej značka KONSIMO, materiálové provedení je Keramika, Tkanina, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Stolní lampa FABO bílá - parametry produktu

SérieLampy FABO
Délka kabelu120 cm
MateriálTkanina, Keramika
Průměr podstavy25 cm
ZávitE14
Výška40 cm
Hmotnost3.00 kg
KategorieSvítidla, Lampy, Stolní lampy
ZnačkaKONSIMO
MateriálKeramika, Tkanina
E-shopHouseland.cz

Konsimo Stolní lampa FABO bílá - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Stolní lampa FABO bílá - další zajímavé produkty

Konsimo Stolní lampa FABO bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?