Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 557 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná - popis produktu

Originální dekorace hýbou světem! Pořiďte si nevšední stolní lampu AREDI! Její kouzlo spočívá v tom, že její podstavou je soška ananasu vyrobená z keramiky se stříbrným povrchem. Nad ní se nachází elegantní bílé stínidlo zajišťující rozptyl světla do každého koutu místnosti. Lampa vynikne na nočním stolku, kde vám umožní pozdní četbu knihy, nebo v obývacím pokoji, který oplývá taktéž rostlinými dekoracemi. Hravost podstavy jistě osloví i vaše ratolesti, které si budou lampu přát na svém nočním stolku! Díky svému designu zapadne do moderních i klasických aranžmá. Je vyrobena z materiálů skvěle odolávajících poškrábání a pyšní se dlouhou životností. Do lampy patří žárovka se závitem E14, kterou seženete v každé prodejně elektroniky. Specifikace produktu: Motiv ananasu Vhodná dekorace Do moderního aranžmá

Produkt Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní lampy, vyrábí jej značka KONSIMO, materiálové provedení je Keramika, Tkanina, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná - parametry produktu

Délka kabelu150 cm
MateriálTkanina, Keramika
PříslušenstvíS vypínačem
Průměr stínidla21,5 cm
ZávitE14
Výška38 cm
Hmotnost3.00 kg
KategorieSvítidla, Lampy, Dekorace, Stolní lampy
ZnačkaKONSIMO
MateriálKeramika, Tkanina
E-shopHouseland.cz

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná - další zajímavé produkty

Konsimo Stolní lampa AREDI stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?